Young Guns Vol 2

YOUNG GUNS Vol.2 blev ikke vasket HELT væk af lyn, torden og regn. 25 deltog i en lille hygge-session med mad, drinks og rundt-om-jorden

(bordtennis). Se video mm.

 

 

 

De fleste var desværre gået hjem, da solen kom retur. Så 8 tilbageblevne Young Gunners tog fat i svamp og spand, og det lykkedes at gennemføre nogle sjove matchtiebreaks.

Cavlingprisen gik til Trine Schneider for flest “Lob-es” – og Kenneth Jessen fik præmie for flest smash-es. Rasmus Begtoft og Kenneth Jessen vandt en Thriller kamp mod Stefan Ravnholt og Thomas Badura, som ellers havde ført 8-4. Derfor blev Kenneth og Rasmus udråbt til vinder af denne lidt amputerede omgang Young Guns. Mette Rytsel fik igen taget nogle rigtig gode fotos. Stor Tak til Mette og stor tak til HolteTennisklub for at stille faciliteter til rådighed.