Global Warming og Bøllingbank til Europa

Kasper Warming (på spansk/engelsk udtalt WÅRMING) gjorde rent bord ved EM 2017 på Mallorca i 40+. Sammen med sin “gamle” doublemakker fra ungdomsårene, Ulrik Bølling vandt han mesterskabet i HD 40+ i overbevisende stil uden af afgive sæt. I semifinalen besejrede de i en flot kamp den tidligere professionelle top 4 spiller, Jiri Novak (Tjekkiet) og makker!

I single var Warming endnu mere rødglødende og udspillede totalt sin polske finalemodstander 6-0 6-0 – efter en opvisning der fik de mange tilskuere til at se på i for- og beundring!! Ikke underligt at han (polakken) forlod anlægget, præmieoverrækkelsen (og Mallorca?) få minuter efter nederlaget til brandvarme Warming…
Så her må Kasper klare præmieoverrækkelsen i alene sammen med turneringsleder, Sabine Schmitz, dog stærkt hyldet af den lille danske lejr og begge familier Warming/Bølling inklusiv de 4 dejlige og medlevende unger.

Se dette lille videoklip fra præmieoverrækkelsen med den glade danske “juniorveteran” :

Under hele turneringern har Kasper  – som sædvanligt – skrevet fyldige og underholdende – næsten filosofiske – Facebook indlæg hver dag om sine oplevelser og tanker omkring sin tennis. Læs med her:

Der var endnu flere medaljer til danskerne ved dette EM.

Per Tuft/Frans Nørby fik sølv i HD65+ efter 1 let første runde kamp – en herlig W.O. over ranglistens nr 1 og 5! Derefter en tæt semifinale mod et par fra Holland/Spanien. Finalen blev dog tabt 36 36 til Friemel (GER)/van Malder (BEL).

Per og Frans EM Mallorca 2017

 

Frans Nørby tabte i semifinalen til den senere vinder, Harald Hellmondseder, Østrig, med 16 57:

FN 3. pl EM MAllorca 2017

Efter fintællingen viste det sig til alles – også Birgitte Hostrups – overraskelse, at hun havde vundet bronzemedajlen i D60+ som blev spillet i 2 puljer og der skulle lomeregner i brug til sammentælling af sæt og partier før 3. pladsen var fundet!

SÅ glad var Birgitte da hun lige havde opdaget sit resultat!:

Birgitte 3. EM single alene

Det blev også  til bronze i mix-double 60+ til Birgitte Hostrup/Carsten Bessmann, Silkeborg.

Birgitte og Carsten 3.plads

Desuden blev det til en hæderlig 3. plads i Consolation HS 65+ til Søren Smedegaard, der i fuld overenstemmelse med sin vanlige optimisme havde håbet på/regnet med en lidt bedre lodtrækning og dermed  – resultat..

Summa summarum: Et rigtig godt EM 2017 for de danske spillere i Son Bessó, Mallorca!