VM Super Seniors 2017 – Kaptajnens referat

Læs holdkaptajn, Allan Poulsens, referat her: Lake Nona, VM2017

Danmark er kun repræsenteret med et enkelt hold Herre65+ (“Britannia Cup”) ved VM 2017, der afholdes i det amerikanske tennishovedcenter (USTA) i Lake Nona, Florida, et anlæg med 100 tennisbaner 

(60 grus og 40 forskellige hardcourt baner).

Dette Super Seniors arrangement gælder aldersklasserne 65-85. Der er ca 20-25 lande i hver af de 10 rækker. Der spilles 2 holdkampe pr bane pr dag. En holdkamp består af 2 singler og en double og der spilles i puljer á 3-4 hold

Det danske hold består af: Frans Nørby, Peter Holst, Kasper Ruid og Allan Poulsen (kaptajn). Favoritterne i denne række (som i de fleste andre rækker) er: Frankrig, USA og Australien. Seedningen sker lørdag eftermidag på kaptajnsmøderne og kampene begynder søndag kl. 9.00 (kl. 16.00 dansk tid).

Følg resultater mm. på ITF Seniors hjemmeside :

Se dagsprogram og resultater for holdturneringen her

 

USTA2

Link til det imponerende tennisanlæg