Tilmeld dig BETALINGSSERVICE – det tager kun få minutter

Det er en fordel for medlemmerne, som undgår at skulle ændre dankortoplysninger, få rykkere eller blive utilsigtet udmeldt. 

Det er en fordel for DTV, som sparer tid og besvær med at få kontingentbetalingerne hentet hjem.

HVIS DIT DANKORT IKKE VIRKER, NÅR KONTINGENTET BLIVER TRUKKET OMKRING MÅNEDSSKIFTET FEBRUAR/MARTS, VIL DU BLIVE UDMELDT – OG SÅ SKAL DU BETALE 100 KR IGEN I OPRETTELSESGEBYR FOR AT GENOPTAGE MEDLEMSSKABET.

 

Alle nuværende medlemmer har i januar fået en mail med deres personlige link til Betalingsservice (BS), hvor tilmeldingen kan foretages på et øjeblik. Dit personlige DTV-medlemsnummer vil  være fortrykt på BS-siden. (du kan ikke finde det andre steder)

Vil du hellere betale via netbank eller ved besøg i banken henne om hjørnet?

Hvis du ikke bryder sig om at taste cpr-nr og bankkontonummer på nettet, kan du henvende dig til din bank, som skal bruge de tre ovenstående oplysninger for at oprette en Betalingsservice-aftale.

Eller du kan gå på din egen netbank og taste de tilsvarende oplysninger under en overskrift, som sikker hedder Betalingsservice på din banks hjemeside. Her skal du i feltet “kundenummer” taste dit DTV medlemsnummer.

Bemærk, du skal bruge dit eget medlemsnummer  – ikke 1952097 som vist i eksemplet ved pilen ovenfor. Dit medlemsnummer finder du via linket i din personlige mail fra DTV.

 

DTVs bestyrelse – og især kassereren – opfordrer inderligt alle til at tilmelde sig Betalingsservice. Vi bliver så glade og lover ingen vind på tennisbanerne til sommer.