VM Superseniors (65-85+) 2018 i Umag

2  x bronze ved VM for Superseniors Individuals

Der blev uddelt bronzemedaljer til Kasper Rud og Frans Nørby ved VM i Umag 2018.

Desuden var der også bronze i single til Frans, der tabte til Torsten Hansson, Sverige i semifinalen. Kasper var tabte til den senere mester, Camina Borda, Spanien, der ikke afgav et eneste sæt i turneringen. Se alle resultater fra individuelt VM

 

  Viggo Holm (tv) før sin første kamp mod Walkerling (GER)

Ved de mesterskaberne deltog også Viggo Holm i 85+ rækken. Viggo vandt de to første runder uden problemer og var lige ved også at besejre Claude Wenzel (AUS) i kvartfinalen, hvor den seje 86 årige jyde førte 4-2 og 6-4 i den afgørende match tiebreak!

Med ovenstående resultater forbedrede alle tre deres ranglisteplaceringer i single til:

Frans (8), Kasper (16) og Viggo (41)

Se alle resultater fra individuelt VM