Højt humør og hygge til JULETENNIS

Man skulle tro pensionister var morgenstille en lørdag morgen, men nej. Snakken gik fra start kl 9.30 til juletennisarrangementet sluttede ved 15-tiden.

Alt blev gransket og diskuteret nøje: Hvem skal jeg spille med? Hvor ligger bane 6? Det er da et mærkeligt opspring på gulvtæppet! Skal vi kun tælle partier? Åh nej, se hvem jeg skal spille med! Vi fik slet ikke spillet sættet færdigt! Min makker havde en dårlig dag – igen! Skal vi ikke snart spise? Får man også en gratis øl? Ih, se der er fiskefilet! Har hun mon snydt med pointene? Kan man få to glas snaps? Hvem vil købe lodsedler? Flotte gevinster – jeg køber 5 stk. Se, det var Berit der vandt  lejligheden på Tenerife. Kommer der mon kager til kaffen? Nu er jeg altså propmæt. Kendte du den sang? Skal du også hjem og have dig en morfar på sofaen? Sikke en dejlig dag!

  

Hovedpræmien i lotteriet var 50% rabat på lejeprisen. Se fotos af den lækre ferielejlighed på Tenerife.