Sektion M

DATOER FOR INDESÆSONENS M-ARRANGEMENTER ER KLAR

Du kan se dem i kalenderen eller under Sektion M – Vinter.

 

Sektion M startede med, at Chris Hestbæk den 19. maj, 1996 udsendte et brev efter bestyrelsens ønske om, at der blev oprettet en sektion M, ligesom der i mange år havde været en sektion Q. Der blev indbudt til træf i Gentofte den 13. juni, 1996, hvor 31 deltagere havde meldt sig.

For arrangementet stod Finn Lundvall og Jørgen Berlau. I programmet, som blev udsendt til deltagerne, stod bl.a.:

Vi tillader os at lægge et program. Vi tilstræber at spillere fra samme klub ikke mødes som medspillere eller modstandere. Efterfølgende samvær fra ca. kl. 12.15 med en let frokost til ca. kr. 25. Øl og vand købes i klubben. Eksempel: 1 øl kr. 10. Service ordnes af klubben.

Succesen var hjemme og alle fremmødte var enige om, at dette skulle fortsætte.

I begyndelsen mødtes sektion M hver anden uge, men det er nu ændret til den 2. fredag i hver måned. De syv gange om året foregår det indendørs og de 5 gange på forskellige udendørs baner i København og omegn.

I august 1996 var der 47 mandlige DTV medlemmer, som var tilmeldt sektion M. I februar 2014 er der tilmeldt 75 medlemmer.

Spillet på banerne er stadig af meget høj værdi, og megen god tennis bliver spillet. Men 3. halvleg med god frokost og godt samvær står meget højt på programmet, og evt. regnvejr til et udendørs stævne er ikke god undskyldning for at melde afbud.

Alle mandlige DTV medlemmer er velkomne i sektion M.