Sponsorer

DU – eller DIN VIRKSOMHED – kunne også være med på denne side

Kontakt bestyrelsen i DTV, hvis du vil bidrage til tennisfællesskabet i DTVs rammer som sponsor. Foreningens over 750 medlemmer udgår en købestærk målgruppe med tid og lyst til at nyde livet, tennis’en og netop det, din virksomhed kan tilbyde. 

 

Supplementgråsmall

SUPPLEMENT AS er en kursus- og konsulentvirksomhed, hvis idégrundlag er at bidrage til udviklingen af de menneskelige ressourcer i private og offentlige virksomheder samt i interesseorganisationer. Supplement tilbyder hjælp til organisationsudvikling, virksomhedskultur, udvikling af kompetencer og øge produktivitet og effektivitet.

Ifølge SUPPLEMENT AS’ opfattelse er det meningsfyldt at være med til at skabe udvikling for mennesker, virksomheder og organisationer. Den opfattelse forstærkes af, at kunderne fortæller, at det er lykkedes at gøre en forskel.

 

Skovgaardvine4

Skovgaard Vine er kendt og elsket af mange tennisspillere. Kvalitetsvinene derfra benyttes nemlig som præmier ved DM og andre festlige tennislejligheder. Hvis du sjældent vinder i tennis, kan du benytte dig af de specielt gode priser, som medlemmer af DTV tilbydes ved køb on line fra  www.skovgaardvine.dk. Foruden gode vine kan du købe specialøl, champagne, portvin og spændende gavepakninger.

 

Prokennes banner annonce

Transocean-Sport med butik på Ulrikkenborg Plads i Lyngby og websiden www.transocean-sport.dk har alt, hvad du som tennisspiller har brug for. Hvad enten det er en ny tennisketcjer, nye tennisbolde, nye tennissko eller bare et nyt greb, du har  brug for. Transocean har altid det sidste nye på lager og gør sig umage for, at du får det udstyr, der passer bedst til dig. Du kan købe de fantastiske ProKennex ketchere hos Transocean – måske endda på tilbud, hvis du er medlem af DTV.

 

Fontdesacalabannerannonce300

På østkysten af Mallorca ligger dette pragtfulde 4-stjernede hotel, som mange danske tennisspillere elsker at besøge. Hvad mon de elsker mest? Den fine sandstrand med krystalklart vand, det smukke landskab, hotellets flotte haveanlæg, det store udvalg af restauranter med lækker mad, de fire poolområder  – eller er det mon alle grusbanerne omgivet af palmer? Nyd ferien på Beach Club Font de sa Cala.