Hvorfor blive medlem?

Der er mange gode grunde til at melde sig ind i DTV.

Vi er en forening som har til formål at fremme tennissporten, og det gør vi bl.a. ved at fortsætte med at spille tennis, selvom vi bliver ældre. Du behøver blot at fylde 35 år det år, du melder dig ind, men der er mange som er noget ældre. I skrivende stund er ældste aktive medlem 92 år.

I vores hvervefolder kan du læse om alle de mange aktiviteter, du kan blive en del af, hvis du er medlem.

Læs også her i Dansk Tennisforbunds emagasin om DTV:

http://emagasin.spiltennis.nu/udgave-05-15/dtv-en-vigtig-brik-i-tennisdanmark/

I vores forening vil du helt sikkert finde ligesindede. Du behøver ikke at have et mesterskab eller lignende bag dig for at blive medlem. Men det er der trods alt mange som har. Der er mange meget aktive turneringsspillere i foreningen, men mindre kan også gøre det. Gennem DTV udsender vi deltagere til VM, EM, NM og mange andre internationale turneringer. Til disse arrangementer yder DTV tilskud, hvis du er medlem. Nationale turneringer som DM inde og ude er væsentligt billigere for medlemmer.

Vi er en meget stor gruppe motionister, som har spillet tennis i mange, mange år, og som stadig godt kan lide at slå til bolden. I vores respektive klubber spiller vi typisk i række A eller B. Fælles for os alle er, at vi elsker et godt spil tennis – også gerne mod spillere fra andre klubber. Det giver DTV rig mulighed for.

Udover de mange turneringer er der de mere sociale arrangementer: Q-tennis, M-tennis, M&Q tennisDTV-Tour, Fair Ladies, Club 45, træning og foredrag. DTV arrangerer også bridgeturneringer for medlemmer, hvis det skulle have din interesse. Fælles for de mange forskellige tiltag er, at de er meget populære, og der er stor søgning. Kig evt. i Kalenderen.

Så der er mange gode grund til, at du melder dig ind.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få mere information.

Du skal være medlem af en klub under Dansk Tennis Forbund for at blive medlem i DTV. Årskontingentet, som fastsættes af generalforsamlingen, er 300 kr., og det koster 100 kr. i indskud.

Du kan indmelde dig her.