Stor succes for Lyserød Tennislørdag – over 30.000 kr til Støt Brysterne

Et helt nyt koncept for fund raising til fordel for Kræftens Bekæmpelse fik sin vellykkede debut i Hørsholm Rungsted Tennisklub  lørdag 27. oktober 2018.

Ideen kom fra en aprilsnar, hvor  DTV  omtalte lyserøde tennisbolde. På en rejse i USA fandt Mogens Drehn fra HRT ud af, at der faktisk findes lyserøde tennisbolde, og så tog han initiativ til at lave et event til fordel for Støt Brysterne-kampagnen, der har lyserød som sin kendingsfarve. DTV var med på ideen, og stewardesse og tennisspiller Elsebeth Schønau sørgede for at indkøbe de lyserøde tennisbolde på sin næste tur over Atlanten.

Den lyserøde tennislørdag startede om eftermiddagen med lyserøde bobler og et fællesfoto af de festligt klædte spillere. Turneringen var for sjov med forskellige med- og modspillere, men der blev slået hårdt til de lyserøde bolde.  I ventetiden mellem spillerunderne benyttede mange sig af lejlighed til at købe lyserød merchandise eller lakere neglene lyserøde. Svedbånd til pande eller håndled og håndklæder kunne erhverves i lyserødt.

Efter tennisturneringen blev der nydt en dejlig middag med præmieuddeling til vinderne og for det bedste lyserøde outfit. Mere end 30 sponsorer havde bidraget med donationer, som enten blev vundet i et lotteri eller solgt på auktion. Spændingen var stor og kinderne lyserøde, når der blev budt på fx leje af sommerhuse, gavekort til eksklusive middage eller en lyserød skijakke.

Alle deltagerne fik et gavekort til sportsbutikken Z & Match med hjem, og mange gik hjem med flotte gevinster eller gode køb.

 

Overskuddet, som går til Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne kampagne, blev over 30.000 kr. Et imponerende resultat opnået af de generøse sponsorer og de glade deltagere, som havde en festlig lørdag.

 

Stor tak til de mange sponsorer

Danske Tennisveteraner, HRT, Cafe Amokka, Kek’s Corner, Gl. Humlebæk kro, CC Travel, Restaurant Trekosten, Sticks N Sushi, Costa Smeralda, Aji Japane Restaurant, Bistro 22, Humlebæk Mikro Mejeri, Otto Suneson Vine, Skovgaard Vine, Holte Vinlager, Transocean Sport, Z & Match, Slagter Lundgaard, Ærenlunds Blomster & Frugt, Dalgaard Supermarked, Flemming Vinzent, Mogens Drehn, Elsebeth Schønau, Søs Stadil, Lagkagehuset, Louisiana, Nivågård Samlingen, Sommers Automobile Museum, trænerne Mikkel/Alexander, Bernstorff Estate, Skt. Thomas.  

 

Invitation LYSERØD TENNISLØRDAG 27 okt i HRT