Prøv at spille PADEL-TENNIS helt gratis

29. december 2019 22:48 , af Søs Stadil

Se video om padeltennis -  klik her 

Padel tennis er et spil med større og større tilslutning, fordi det er sjovt, udfordrende og nemt at starte med som begynder. Et spritnyt padelcenter MATCH PADEL, CPH inviterer DTVs medlemmer til at forsøge sig med denne hybrid mellem tennis og squash. 

DTV får 3 baner stillet til rådighed søndag 9. februar 2020 kl. 11-14, hvor max 48 deltagere kan spille i et antal runder. Man spiller 4 på hver bane.

Match Padel stiller bats og bolde til rådighed, og der vil være en træner til at give instruktion. Vi starter kl. 10.30 for at hilse på hinanden, høre om regler og finde ud af hvem der skal spille sammen. Varigheden af hver runde besluttes efter tilmeldingsfristens udløb 31. januar og vil afhænge af deltagerantallet.   

Det eneste, du skal medbringe er sportstøj, tennissko og lyst til at prøve noget nyt. Der er mulighed for bad efter spillet.

Adressen til Match Padel er Kløvermarksvej 70. Det er en industriel bygning et godt stykke efter, at man har passeret Kløvermarken Tennisklub. Centeret ligger i en bygning, hvorpå der står Copenhagen Distillery (kan være lidt svær at finde) .