DTV har en ”parallel-organisation” i England, den hedder 45-Club

Et mangeårigt samarbejde med 45-Club består i, at der hvert år spiller en venskabsmatch mellem Danmark og England først på sommeren.

Matchen spilles skiftevis i Danmark og England. 45-Club tilstræber at lægge matchen i England i forbindelse med Wimbledon, således at interesserede har mulighed for at se nogle kampe på Wimbledon-anlægget.

 

De 2 hold stiller hver med 10 kvinder og 10 mænd. Matchen afvikles om torsdagen med herre- og damedoubler, og fredag spilles mix-doubler. Der tælles udelukkende partier. Holdet med flest vundne partier har vundet matchen.

Englænderne er traditionelt særdeles kvalificerede doublespillere – og har mange dygtige spillere at råde over - så det danske hold udtages primært blandt øvede turneringsspillere.

DTV udsender i god tid information om arrangementet, hvor vi beder interesserede spillere melde sig. Holdet udtages af DTVs holdudtagelsesudvalg, og navnene på de heldige/dygtige offentliggøres typisk i slutningen af maj måned.

De år, hvor der spilles i England, skal danske spillere være indforståede med at rejse til England senest mandag morgen inden matchen. Onsdag træner vi (på græs hvis muligt), torsdag og fredag spiller vi match, og hjemrejse er typisk lørdag.

Englænderne arrangerer og betaler middag torsdag og fredag, og resultatet af matchen offentliggøres under festmiddagen fredag aften.

Danske spillere bor på samme hotel. Samtlige omkostninger ved turneringen i England afholdes af den enkelte spiller.

Når matchen spilles i Danmark afholder den enkelte danske spiller sine egne udgifter. Herudover betaler spillerne et beløb, der er med til at dække DTVs omkostninger til fællesmiddag torsdag og fredag aften

 

Club 45 2016 danskere og englændere

Disse glade spillere genvandt ”The Rocking Chair" i 2016

 

Læs et kort referat af turen til England: DTVs venskabskamp mod Club 45 i Winchester 2017

Se fotos fra turen i disse to albums:  https://www.dropbox.com/sh/zfdvl2ddi0kiqhz/AAA8YQOZDctZtkVcozyw9TdHa?dl=0

 https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0D5VaUrzJ8sPBe

HOLDET JULI 2017:

DAMER

Gitte Lotz, Pia Sinikka, Isamarie Sørensen, Janne Theilgaard, Annette Nederby, Mona Slothuus,

Anja Biltoft-Jensen, Birgit Carlsen, Benedikte Braae, Melita Jørgensen, Lis Sørensen

HERRER

Lars Bo Sørensen, Peter Biltoft-Jensen, Lars Gylstorf, Peter Holst, Henrik Løchte, Jørn Harder, Bent Ingevold, Søren Smedegaard, Allan Poulsen, Sven Larsson

Match mod 45-Club fra England

i Winchester 4. – 5. juli 2019

Den traditionelle, festlige match mod den engelske 45-Club finder sted i Winchester ligesom for 2 år siden.

Da englænderne traditionelt møder op med rutinerede doublespillere, er der brug for turneringsspillere i alle aldersklasser. Der spilles kun doubler. Hvert hold består af ca. 10 damer og 10 herrer.

Vore engelske værter afholder udgifterne til kaffe/the, 2 frokoster og 2 middage. De udtagne danske spillere betaler selv transport til London, Winchester samt hoteludgifter. Der er mulighed for selv at inkludere ekstradage både før og efter arrangementet.

DTV arbejder ihærdigt på at få billetter fra DTF til Wimbledon.

Onsdag den 3. juli 2019: Alle danske deltagere ankommer til hotellet i Winchester, som er forhåndsbooket af DTV. Evt. møde i baren på hotellet om aftenen.

Torsdag den 4. juli 2019: Match 45-Club vs. DTV (herre- og damedoubler). Aftenarrangement.

Fredag den 5. juli 2019: Match 45-Club vs. DTV (mixedoubler). Festmiddag.

Lørdag den 6. juli 2017: Afrejse fra Winchester evt. via Gatwick eller Heathrow.

 

DTV’ere der er interesseret i at deltage i årets match, tilmelder sig skriftligt til:

Senest fredag den 10. maj 2019. Holdet udtages fredag den 17. maj 2019 og får skriftlig besked på e-mail