DTV har en ”parallel-organisation” i England, den hedder 45-Club

Et mangeårigt samarbejde med 45-Club består i, at der hvert år spiller en venskabsmatch mellem Danmark og England først på sommeren.

Matchen spilles skiftevis i Danmark og England. 45-Club tilstræber at lægge matchen i England i forbindelse med Wimbledon, således at interesserede har mulighed for at se nogle kampe på Wimbledon-anlægget.

 

De 2 hold stiller hver med 10 kvinder og 10 mænd. Matchen afvikles om torsdagen med herre- og damedoubler, og fredag spilles mix-doubler. Der tælles udelukkende partier. Holdet med flest vundne partier har vundet matchen.

Englænderne er traditionelt særdeles kvalificerede doublespillere – og har mange dygtige spillere at råde over - så det danske hold udtages primært blandt øvede turneringsspillere.

DTV udsender i god tid information om arrangementet, hvor vi beder interesserede spillere melde sig. Holdet udtages af DTVs holdudtagelsesudvalg, og navnene på de heldige/dygtige offentliggøres typisk i slutningen af maj måned.

De år, hvor der spilles i England, skal danske spillere være indforståede med at rejse til England senest mandag morgen inden matchen. Onsdag træner vi (på græs hvis muligt), torsdag og fredag spiller vi match, og hjemrejse er typisk lørdag.

Englænderne arrangerer og betaler middag torsdag og fredag, og resultatet af matchen offentliggøres under festmiddagen fredag aften.

Danske spillere bor på samme hotel. Samtlige omkostninger ved turneringen i England afholdes af den enkelte spiller.

Når matchen spilles i Danmark afholder den enkelte danske spiller sine egne udgifter. Herudover betaler spillerne et beløb, der er med til at dække DTVs omkostninger til fællesmiddag torsdag og fredag aften

 

Club 45 2016 danskere og englændere

Disse glade spillere genvandt ”The Rocking Chair" i 2016

 

Læs et kort referat af turen til England: DTVs venskabskamp mod Club 45 i Winchester 2017

Se fotos fra turen i disse to albums:  https://www.dropbox.com/sh/zfdvl2ddi0kiqhz/AAA8YQOZDctZtkVcozyw9TdHa?dl=0

 https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0D5VaUrzJ8sPBe