Velkomst og indmeldelse

DTV er en forening, der har eksisteret i over 50 år, og består af glade tennisspillere i alderen fra 30 til 90 år. Vi er spillere på alle niveauer, og vi afholder turneringer og tennisarrangementer på alle niveauer.

DTV tilbyder medlemmerne mange forskellige former for tennisarrangementer, som oftest afsluttes med socialt samvær over en frokost. 

Indmeldelse

Kontingentet er 300 kr pr kalenderår og opkræves ved årets start. Der er intet indmeldelsesgebyr. 

Klik her for at udfylde tilmeldingsformular

Tilmelding til arrangementer foregår nemt via aktivitetskalenderen i højre spalte på hjemmesiden. Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig. Betalingen foregår samtidigt vha få klik. 

 

 Her kan du downloade en flyer, der kort fortæller om, hvad DTV tilbyder medlemmerne

DTV Tour i forskellige klubber

I sommerens løb mødes rigtig mange spillere lørdag formiddage, hvor man spiller både mix’er og rene doubler i et par timer. Tour’en afsluttes altid med dejlig frokost og god tid til hyggeligt samvær.

 

Kryds & Tværs Tennis med frokost hele året – ofte onsdage

Både sommer og vinter spilles der mixdoubler – eller rene doubler afhængig af deltagerne. Man skifter makker ofte, og dagen slutter med frokost. Forskellige klubber lægger baner til. Hver måned tilbydes der tennis og padel den sidste fredag.

 

Tennis for damerne – på flere niveauer

Q-tennis er for alle, mens Ladies Cup kun er for hold- eller DM-spillere. Ladies spiller både single og double – og undertiden krydres der med træning. Disse events er ofte torsdage.

 

Young Guns, 110+, Old Guns, Quick Challenge - for de stærke

Undertiden laves der specielle tennisevents med fokus på udvalgte aldersgrupper, ofte målrettet hold- og DM-spillere, dvs. der er godt med knald på boldene, men stadig med spisning og socialt samvær. Quick Challenge giver point til ranglisten.

 

Danmarksmesterskaberne – se på eller deltag

Både DM-Inde og DM-Ude varetages af DTV, og medlemmer får rabat pr tilmelding.

Der spilles i aldersopdelte rækker: 30+, 35+, 40+, 45+ osv. op til 90+. DM afholdes forskellige steder i landet.

 

NM, EM og VM for de stærkeste spillere

Danmark er undertiden vært for de Nordiske Mesterskaber og deltager hvert år med et rigtig godt hold. 

 

Sociale aktiviteter for alle

DTV afholder også juletennisarrangement, golf og bridge. Desuden formidler foreningen info om tennisrejser, åbne veteranturneringer, træning og diverse rabattilbud.

 

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske inden årets udgang, dvs senest 31. december, så vil du ikke blive opkrævet kontingent for det efterfølgende år. 

Udmeldelsen skal stiles til kasserer Helmuth Zicert, hz@has.dk eller mobil 71 95 84 20.