Sponsorer

 

 

 

C WorldWide Investeringsforeningen

C WorldWide er en dansk formueforvalter, der varetager langsigtet kapitalforvaltning for både danske og udenlandske investorer.

Den grundlæggende ide handler om at finde de bedste aktier i verden, for derigennem at skabe langsigtede solide afkast til kunderne.

Et meget erfarent forvalterteam, en mangeårig gennemprøvet investeringsfilosofi og en omhyggelig beslutningsproces, er kernen bag arbejdet i C WorldWide.

 

 

  

HEAD

Danske Tennisveteraner og Cool Sport har indgået en aftale omkring levering af HEAD bolde, beklædning og udstyr. HEAD er nummer 1 i verden indenfor tennisporten.

Cool Sport A/S er en virksomhed, der prioriterer faglig kompetence og dybdegående interaktion indenfor de sportsgrene, der repræsenteres.

 

 

Skovgaard Vine

Vinfirmaet Skovgaard Vine er kendt og elsket af mange tennisspillere. Kvalitetsvinene derfra benyttes nemlig som præmier ved DM og andre festlige tennislejligheder. Hvis du sjældent vinder i tennis, kan du benytte dig af de specielt gode priser, som medlemmer af DTV tilbydes ved køb on line fra  www.skovgaardvine.dk. Foruden dejlige vine kan du købe specialøl, champagne, portvin og spændende gavepakninger.

 

 

 

WRISTWRIST

WRISTWRIST is re-defining sweatband and wristies with a highly exclusive series of items - designed for multiple purposes. 
WRISTWRIST - Here to support you.
Check our awesome collection at www.wristwrist.com or instagram wrist.wrist

 

 

 

 

DU - eller DIN VIRKSOMHED - kunne også være med på denne side

Kontakt bestyrelsen i DTV, hvis du som sponsor vil bidrage til tennisfællesskabet i DTVs rammer. 

Foreningens ca 750 medlemmer udgør en købestærk målgruppe med tid og lyst til at nyde livet, tennis'en og måske netop det, din virksomhed kan tilbyde.