Sponsorer

C WorldWide Investeringsforeningen

C WorldWide er en dansk formueforvalter, der varetager langsigtet kapitalforvaltning for både danske og udenlandske investorer.

Den grundlæggende ide handler om at finde de bedste aktier i verden, for derigennem at skabe langsigtede solide afkast til kunderne.

Et meget erfarent forvalterteam, en mangeårig gennemprøvet investeringsfilosofi og en omhyggelig beslutningsproces, er kernen bag arbejdet i C WorldWide

C World Wide er DTVs hovedsponsor

Tennisshoppen

Tennisshoppen.dk er Danmarks bedste tennisshop med Danmarks største udvalg af  tennisudstyr. Du får skarpe priser på ketchere, sko, bolde og meget mere - Ekspert rådgivning!

Som DTV medlem får du adgang til et udvalgt sortiment af bolde og tøj med særligt gode priser. Klik her.

Men du kan naturligvis købe alle produkter i tennisshoppen her

 

Supervin

DTVs nye leverandør af vin til præmier ved danmarksmesterskaberne hedder Supervin. 

 

HEAD

Danske Tennisveteraner og Cool Sport har indgået en aftale omkring levering af HEAD bolde, beklædning og udstyr. HEAD er nummer 1 i verden indenfor tennisporten.

Cool Sport A/S er en virksomhed, der prioriterer faglig kompetence og dybdegående interaktion indenfor de sportsgrene, der repræsenteres.

 

wristwrist

DTV indgår igen i år et sponsorsamarbejde med WRISTWRIST som designer smarte svedbånd. DTV’s mange landshold uddeler dem som gave til modstanderholdene ved VM.

Men også DTV-medlemmerne har en god mulighed for at være velklædt i tennissæsonen. Med koden DTV2023 får du 25% rabat på alle de lækre svedbånd:

Gå ind på www.wristwrist.com - check de mange forskellige farver. Læg det svedbånd du bedst kan lide i indkøbskurven.  Angiv rabatkoden - DTV2023. Check ud - så er der flotte tennissvedbånd på vej. 

DU - eller DIN VIRKSOMHED - kunne også være med på denne side

Kontakt bestyrelsen i DTV, hvis du som sponsor vil bidrage til tennisfællesskabet i DTVs rammer. 

Foreningens ca 750 medlemmer udgør en købestærk målgruppe med tid og lyst til at nyde livet, tennis'en og måske netop det, din virksomhed kan tilbyde.