DTVs sponsorer:

 

C WorldWide Investeringsforeningen

C WorldWide er en dansk formueforvalter, der varetager langsigtet kapitalforvaltning for både danske og udenlandske investorer.

Den grundlæggende ide handler om at finde de bedste aktier i verden, for derigennem at skabe langsigtede solide afkast til kunderne.

Et meget erfarent forvalterteam, en mangeårig gennemprøvet investeringsfilosofi og en omhyggelig beslutningsproces, er kernen bag arbejdet i C WorldWide

C World Wide er DTVs hovedsponsor

 

 

 

Tennisshoppen

Tennisshoppen.dk er Danmarks bedste tennisshop med Danmarks største udvalg af  tennisudstyr. Du får skarpe priser på ketchere, sko, bolde og meget mere - Ekspert rådgivning!

Som DTV medlem får du adgang til et udvalgt sortiment af bolde og tøj med særligt gode priser. Klik her.

Men du kan naturligvis købe alle produkter i tennisshoppen her

 

 

Supervin

DTVs nye leverandør af vin til præmier ved DM hedder Supervin. 

 

 

 

HEAD

Danske Tennisveteraner og Cool Sport har indgået en aftale omkring levering af HEAD bolde, beklædning og udstyr. HEAD er nummer 1 i verden indenfor tennisporten.

Cool Sport A/S er en virksomhed, der prioriterer faglig kompetence og dybdegående interaktion indenfor de sportsgrene, der repræsenteres.

 

 

Presenco Sports

Presenco Sport A/S

 

Presenco Sport A/S har siden 1977 været dedikeret til salg og vejledning i indkøbet af rekvisitter til idræt, sport, bevægelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. De arbejder meget tæt sammen med en lang række eksterne leverandører, herunder producenter, grossister samt service- og IT-virksomheder.

Presenco Sport A/S’ vision er at fremme aktivitetsniveauet inden for sport og idræt samt fysisk bevægelse, sjov, leg og læring til glæde for den enkelte og til gavn for sundheden og den almene trivsel i samfundet.

Presenco Sport tilbyder udstyr til etablering, vedligeholdelse og indretningen af tennisbanen, men også udstyr til selve tennistræningen, herunder kegler, minitennisnet, ketchere, bolde og boldmaskiner.

Benyt rabatkoden DTV2024 og få 10% på dit køb uanset ordrestørrelse og på allerede nedsatte varer.

 

 

Wristwrist

DTV indgår igen i år et sponsorsamarbejde med WRISTWRIST som designer smarte svedbånd. DTV’s mange landshold uddeler dem som gave til modstanderholdene ved VM.

Men også DTV-medlemmerne har en god mulighed for at være velklædt i tennissæsonen. Med koden DTV2023 får du 25% rabat på alle de lækre svedbånd:

Gå ind på www.wristwrist.com - check de mange forskellige farver. Læg det svedbånd du bedst kan lide i indkøbskurven.  Angiv rabatkoden - DTV2023. Check ud - så er der flotte tennissvedbånd på vej. 

DU - eller DIN VIRKSOMHED - kunne også være med på denne side
Kontakt bestyrelsen i DTV, hvis du som sponsor vil bidrage til tennisfællesskabet i DTVs rammer. 

Foreningens ca 750 medlemmer udgør en købestærk målgruppe med tid og lyst til at nyde livet, tennis'en og måske netop det, din virksomhed kan tilbyde.