Æresmedlemmer

 

DTVs bestyrelse kan tildele æresmedlemsskab af DTV til en person, der har gjort en exceptionel stor indsats for DTV eller bidraget til anerkendelse af Danmark som tennisnation.
Æresmedlemsskabet giver ret til livsvarigt, kontingentfrit medlemsskab af DTV

 

Mogens Ebbe H.I.K udnævnt 1977

DTVs stifter og første præsident fra 1972-77

 

Aase Ramberg udnævnt i 1989

Sekretær og første leder af Sektion Q.

 

 

 Chris Hestbæk udnævnt 2002

Præsident for DTV  i 30 år! (1977-2007). I Chris Hestbæks regeringstid steg medlemstallet fra 250 til 850. Han arbejdede ihærdigt med at udgive Matriklen gennem alle årene og satte desuden en ære i at skrive personlige fødselsdagskort til medlemmerne. Chris Hestbæk har modtaget DTFs Fortjenstnålen og Æresnålen.

 

 

Søren Højberg udnævnt 2014

Søren Højberg blev valgt ind i DTV’s bestyrelse i 1995 og udtrådte –  som Vicepræsident –  i 2013. Han har vundet adskillige titler i DM ude og inde –  i både single og double.

 

 

Otto Buchwald udnævnt 2014

Otto Buchwald (1936-2016) var aktiv i tennis i en menneskealder, som spiller, klubleder, landsholdkaptajn, bestyrelsesmedlem i DTV og meget mere. Han modtog stort set alle de hædersbevisninger, der findes: DIFs Lederpris, DIFs Ærestegn, DTFs Æresnål og som en af kun 13 andre danskere: The ITF Award For Services To The Game (1997). Desuden har han lagt navn til Café Otto i Hareskov-Værløse Tennisklub.

 

 Paul Dehlholm

Paul Dehlholm udnævnt 2019

Paul Dehlholm har på det organisatoriske plan ydet en stor indsats for DTV, fx som drivkraft for venskabsmatchen "Kronprinsen" mod svenskerne.

Han har vundet mange danske mesterskaber – og hvis ikke det havde været umuligt at skaffe modstandere i hans egen aldersklasse -  havde han vundet mange flere.

 

                 

Birgit Hoffmeyer og Lizzi Larsen udnævnt 2023

Birgit og Lizzi havde et fantastisk samarbejde som hhv. formand og kasserer i DTVs bestyrelse gennem mange år. Begge har vundet utallige DM titler (dog aldrig sammen).

Birgit er den mest vindende  nulevende i DTVs histore med 67 mesterskaber (heraf hele 5 i single) kun overgået af afdøde Paul Dehlholm.

Lizzi er nr 10 listen over mest vindende kvinder med 35 titler (heraf 10 i single).