Et tilbud dine tennisvenner ikke kan sige nej til

26. september 2020 23:11 , af Søs Stadil

Kære DTV-medlem

Vi håber, du er glad for dit medlemsskab og vil gøre lidt reklame for, at andre også melder sig ind i DTV og får tilsvarende glæde og fordele af det. 

Resten af året er der halv pris på indskuddet, og nye betaler kun 200 kr for medlemsskab resten af året og hele næste år. 

For KUN 250 KR kan nye medlemmer deltage i over 25 årlige sociale arrangementer og få rabat på deres DM-tilmeldinger både inde og ude. 

Send vedhæftede flyer med info om DTV videre til dine tennisvenner, som kan starte deres tilmelding i det store røde felt på forsiden af  www.dansketennisveteraner.dk. Det tager kun to minutter, og man kan spare op til 525 kr*

* Besparelse = 6 x 50 kr rabat for tilmelding til 6 DM-rækker + 50 kr rabat på indskud + 100 kr rabat på medlemsskab for 2021 + 3 måneders gratis medlemsskab i 2020 (værdi 75 kr)

 

Datoer for sektion Q, sektion M og sektion Q&M er lagt i aktivitetskalenderen

Der er hele 12 arrangementer at vælge imellem resten af 2020.

Det førstkommende er Q&M i Ølstykke på fredag 2. oktober. Skynd dig, hvis du vil med. Der er pt kun tre pladser tilbage og tilmeldingen lukker onsdag midnat. 

Tilmelding til et arrangement foregår ved, at du finder datoen i aktivitetskalenderen, klikker på teksten og derefter klikker på den blå TILMELD-knap. Vupti, så er du tilmeldt og har betalt.

Du skal være logget ind for at kunne nøjes med ét klik. Hvis dit navn ses med småt i hjemmesidens øverste højre hjørne, er du logget ind. Hvis ikke, skal du gøre det via det store røde felt. 

Dine dankortoplysninger skal være indtastet i din profil for at betalingen kan foregå automatisk. Hvis ikke, skal du udfylde oplysningerne hver gang. Benyt gerne lejligheden til at gøre det en gang for alle via profilen.