Generalforsamlingen bliver virtuel 17. maj

13. april 2021 14:37 , af Søs Stadil

Sidste år måtte vi afholde en online generalforsamling pga du ved nok hvad. Det bliver vi også nødt til i år, men....  Mange har jo lært at afholde virtuelle Team-møder, og det vil vi også forsøge os med, når generalforsamlingen finder sted mandag 17. maj kl 18. I vil så kunne se/høre præsidenten aflægge beretning og kassereren gennemgå regnskab/budget "live". Læs mere om det praktiske i vedhæftede foreløbige dagsorden. 

Det er ikke så svært at deltage i et virtuelt møde, faktisk kræver det kun et klik på et link, som vi udsender senere. Lyder den fagre nye verden med virtuelle møder skræmmende, så fortvivl ikke. Du vil på hjemmesiden kunne se beretning og referat fra generalforsamlingen efterfølgende. Afstemningen foregår ved "tilmelding" i aktivitetskalenderen, hvor man kan klikke ja, nej eller blank til de dagsordenspunkter, der skal stemmes om. 

VIGTIGT! DER ER EN TIDSFRIST PÅ 17. APRIL

Du skal sende en mail til sekretæren Søs Stadil, sos@stadil.nu eller svare på denne mail senest lørdag 17. april, hvis du har noget på hjerte:

  • Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen. Regnskab/budget vedhæftes, så der kan også stilles spørgsmål til det.
  • Hvis du vil stille op som bestyrelsesmedlem eller bestyrelsessuppleant
  • Hvis du har forslag til vedtægtsændringer
  • Hvis du har gode ideer til nye aktiviteter eller andet godt

Hvis du undrer dig over, at vi ikke bare udskyder generalforsamlingen til bedre tider, hvor forsamlingsloftet er ophævet, og vi alle er vaccineret, er her de gode grunde.

  • Vedtægterne foreskriver afholdelse inden 1. juni.
  • Der er to medlemmer, der trækker sig fra bestyrelsen, og vi skal have valgt nye, der kan løse sommerens opgaver.
  • Selv jubeloptimister tror vel ikke på, at vi får lov til at forsamles næsten 100 mennesker til møde med middag inden for en rimelig horisont. Vi påtænker en anden GF, nemlig GensynsFest i efteråret som erstatning for middagen :-)

 

Venlig hilsen 

DANSKE TENNISVETERANER

Søs Stadil, sekretær, sos@stadil.nu, 20 56 59 36