Generationer mødes i DTV

19. marts 2023 20:03 , af Frans Nørby

DTV er mødestedet for alle spillere, der har passeret de 35 år, hvilket definerer grænsen mellem senior og veteran. Dette budskab arbejder DTV hele tiden på at formidle og det var derfor glædeligt at kunne notere et stigende antal yngre spillere ved det netop afsluttede veteran DM. Igen i år deltog omkring 400 spillere og der blev afviklet et rekordstort antal kampe. 

Vi mødte Viggo Holm, som med sine 89 år var turneringens ældste spiller og Frederik Odorico Emmertsen, som med sine blot 35 år var turneringens yngste spiller. Begge spillede nogle brave dyster undervejs og havde med titler og finalepladser en god oplevelse ved DM. 

Frederik gik til den med hårde slag og 26 kg i opstrengningen. Viggo gik også til den, men på sin egen snedige måde med en opstregning på bare 13 kg. Som Viggo siger med et glimt i øjet: “det giver lidt mere trampolineffekt, som man godt kan bruge i min alder”. 

 

Tak til Viggo og Frederik og alle de mange øvrige spillere for deltagelsen. Vi håber igen at se mange nye ansigter til næste DM.

Se alle resultater her:

DTF Tournament Software

og billeder af finalister på forsiden af hjemmesiden